Kontantkort

Kontantkort har fördelen att låta dig njuta fullt ut av din mobiltelefon utan att teckna långa mobilabonnemang. Det här gör att du inte behöver oroa dig för en månadsfaktura i slutet av varje månad. Du kommer att kunna njuta av friheten att bara behöva betala för det du använder.

Varje operatör har dessutom en mänga olika alternativ när det gäller kontantkort. När du laddar ditt kontantkort har du alltid friheten att välja det du vill ha.

Kontantkort har flera fördelar

De främsta fördelarna med att välja kontantkort inkluderar följande:

  • Har ingen bindningstid
  • Kontrollerar dina utgifter
  • Låter dig behålla din befintliga mobiltelefon
  • Är mer kostnadseffektivt

Faktum är att ett kontantkort oftast är ett bättre alternativ för alla som använder sin mobiltelefon oregelbundet eller sporadiskt. Om du behöver mer surfdata kan du bara logga in på Mina sidor hos din operatör och ladda det, alternativ via internetbanken på ditt bankkonto.

Betala bara för det du använder

Med kontantkort får du kontroll på dina utgifter eftersom du betalar manuellt för den surfdata du tänkt använda. Ett mobilabonnemang med bindningstid är mindre flexibelt och du riskerar att betala mer än vad du egentligen behöver.

Ha i åtanke att många abonnemang har en lång bindningstid från 12 till 24 månader som på sikt kan ackumulera till ganska höga summor. Det sista du vill göra är att betala mycket mer än vad du egentligen använder när du bara hade behövt skaffa kontantkort. Vidare kan det bli en extra avgift om du vill byta mobiltelefon eller ändra abonnemang under den avtalade bindningstiden.

Kontantkort är det perfekta valet om du närmar dig slutet av bindningstiden på ditt mobilabonnemang. Det ger dig chansen att få flexibilitet och börja ta kontroll över dina utgifter. Du kan byta och uppgradera din mobiltelefon när som helst och ladda med mer surfdata när den tar slut.