Comviq

Comviq har funnits sedan början 1980-talet då det grundades av Jan Stenbeck, dock var det inte förrän 1997 som det första kontantkortet lanserades i Sverige.

Numera är Comviq en av Sveriges största mobiloperatörer på mobiloperatörmarknaden. De har ett flertal olika anpassade mobilabonnemang till bra priser för olika grupper som studenter och äldre.

Även om Comviq lanserade mobilabonnemang 2012, så är det fortfarande många som mestadels associerar Comviq med kontantkort. Deras kontantkort finns att köpa i kiosker och livsmedelsbutiker över hela landet medan mobilabonnemang tecknas via deras webbplats.

Faktum är att Comviq idag har ett brett utbud av riktigt prisvärda mobilabonnemang. I de flesta abonnemang ingår kostnadsfria samtal och meddelanden. Dessutom var Comviq en av de första mobiloperatörerna som tog bort abonnemangens uppsägnings- och bindningstider.

Är Comviq bra?

Ja, Comviq bra eftersom de erbjuder en större datamängd än många av deras konkurrenter. Datamängden och priserna är vad som utgör den stora skillnaden mellan billiga och dyrare mobiloperatörer och här har Comviq en bra position.

Vidare investerar Comviq mycket resurser i att erbjuda bra priser för kunder som ringer utomlands ofta. Det här är bra för de som reser utomlands ofta eftersom internationella samtal oftast inte ingår i priset på mobilabonnemang.

Vilka produkter erbjuder Comviq?

Förutom mobilabonnemang erbjuder denna mobiloperatör fortfarande kontantkort och även ett brett sortiment av mobiltelefoner – något som andra lågprisoperatörer inte brukar erbjuda. Det här är utmärkt om du är på jakt efter en ny mobiltelefon och samtidigt vill ha ett prisvärt abonnemang.

Comviq erbjuder bland annat följande prisvärda abonnemang:

  • Mobilabonnemang med 8 GB surf – 175 kronor per månad
  • Seniorabonnemang med 5 GB surf – 95 kronor per månad
  • Studentabonnemang med 15 GB surf – 175 kronor per månad
  • Studentabonnemang med 30 GB surf – 225 kronor per månad
  • Studentabonnemang med 50 GB surf – 275 kronor per månad

Vem äger Comviq?

Comviq ägs helt av varumärket Tele2 Sverige AB och är noterat på Stockholmsbörsen.