Halebop

Mobiloperatören Halebop är ett lågprisvarumärke från Telia AB som erbjuder bra täckning över hela landet. I själva verket använder de Telias mobilnät som utan tvekan är det bästa i hela landet. Halebops priser är låga och du kan alltid titta på deras täckningskarta för att se om det finns täckning där du befinner dig.

Är Halebop bra?

Halebop är ett bra val av mobiloperatör eftersom de både är billiga och erbjuder mobilmarknadens bästa täckning genom Telia. Det innebär att du har täckning i praktiskt taget alla delar av landet, varav den främsta skillnaden märks i Norrland, där skillnaden är som störst mellan Telias täckning och andra. En fördel är att du får tillgång till höga hastigheter i 3G-, 4G- och 5G-nätverk. Dessutom ingår kostnadsfria samtal och meddelanden i alla deras mobilabonnemang. Den största skillnaden mellan abonnemang är hur många gigabyte du surfar för.

Ännu en fördel är att du har möjligheten att spara oanvänd surf, något som är särskilt lämpligt för dem som har varierade surfvanor från månad till månad. Du kan som mest spara samma mängd surf som ingår i det abonnemang du valt.

Vilka produkter erbjuder Halebop?

Halebop erbjuder bland annat följande abonnemang:

  • Mini – 2 GB för 99 kronor per månad
  • Poppis – 30 GB för 339 kronor per månad
  • Student – 60 GB för 329 kronor per månad

Tillsammans med abonnemang säljer Halebop även mobiltelefoner från bland annat iPhone, Samsung, Sony, Xiaomi och andra stora mobiltelefontillverkare. Du har dessutom ett stort urval av såväl gamla som nya modeller att välja mellan. En fördel med att handla en mobiltelefon med abonnemang hos Halebop är att du väljer om du vill ha bindningstid eller inte. Hos andra mobiloperatörer är bindningstiden ofta automatisk.

Vilka äger Halebop?

Varumärket Halebop ägs sedan år 2001 av Telia AB som är Nordens ledande telekombolag.