Hallon

Operatören Hallon är ett lågprisvarumärke och systeroperatör till Tre Sverige (Hi3G Access AB). Hallon använder sig av samma nät som Tre, som har speciellt bra täckning i södra Sverige och i större städer. Dock kan det vara svårare att använda Hallon på landsbygden och i norra Sverige där täckningen är sämre.

Vidare kan alla med täckning använda Hallons 3G-nätverk medan 4G-nätverket inte når alla. Du behöver nämligen befinna dig i södra halvan av landet för att ansluta dig till det snabbare 4G-nätverket. Kika på Hallons täckningskarta för att kontrollera hur täckningen ser ut där du bor eller ska resa till.

Är Hallon bra?

Abonnemangen hos Hallon har fördelen att vara mycket flexibla. Du slipper tänka på bindningstider eller uppsägningstider, något som innebär att du har möjlighet att välja ett annat abonnemang som operatören erbjuder eller byta till en annan operatör.

De främsta fördelarna med Hallon är följande:

  • Har extra billiga abonnemang för barn, studenter och seniorer som få konkurrenter kan mäta sig med.
  • Har kostnadsfria samtal och meddelanden på alla abonnemang. Den enda skillnaden mellan abonnemangen är hur mycket du surfar.
  • Erbjuder relativt många fler abonnemang jämfört med konkurrenter.
  • Låter dig använda Hallons abonnemang utan extra avgifter inom EU och EES.
  • Låter dig spara surfdata hur länge du vill oavsett val av abonnemang – perfekt för dig som surfar periodvis. Gränsen på hur mycket du kan spara är 100 GB.

Vilka produkter erbjuder Hallon?

Hallon erbjuder de senaste mobiltelefonerna från Apple, Samsung och Huawei som du kan köpa till ett bättre pris med tillhörande abonnemang.

Alla abonnemang erbjuder 50 procent rabatt de första tre månaderna, därefter gäller följande priser:

  • 8 GB för 149 kronor per månad
  • 25 GB för 249 kronor per månad
  • 100 GB för 349 kronor per månad

Hallon erbjuder även mobilt bredband där du kan välja upp till 200 GB för endast 299 kronor per månad.

Vilka äger Hallon?

Hallon är en systeroperatör till Tre, som i sin tur ägs av CK Hutchison i Hongkong och av svenska Investor AB.