Karma

Karma Mobil AB är en ny spännande mobiloperatör som erbjuder sina mobiltjänster genom Telenors nät. Denna mobiloperatör grundades med målet att erbjuda enkla och prisvärda abonnemang till något äldre kunder. Mobiloperatören strävar efter att de äldre ska känna trygghet i vardagen i vårt alltmer digitala samhälle. Förutom att vara enkelt och prisvärt erbjuds ett brett utbud av olika abonnemang där även omfattande kundservice ingår. Fortsätt läsa för att kika närmare på vad som gör Karma Mobil bra!

Är Karma Mobil bra?

Svaret är utan tvekan ja – speciellt om du är äldre. Om du letar efter ett enkelt, prisvärt och säkert mobilabonnemang är Karma Mobil det perfekta valet.

När du tecknar abonnemang är det utan bindnings- och uppsägningstider, något som har fördelen att du kan ändra på abonnemangsform eller avsluta abonnemanget när du vill. En stor fördel är mobiloperatörens priser, som är bland de lägsta på marknaden, och dessutom är det inga startavgifter. Som ny kund får man en så kallad åldersrabatt de två första månaderna. Ju äldre du är, desto högre rabatt får du.

Ännu en faktor som gör Karma Mobil bra är att de delar samma nät som en av världens största mobiloperatörer, Telenor. Telenor har en fantastiskt bra täckning i nästintill hela landet.

Vilka produkter erbjuder Karma?

Totalt sett är mobiloperatörens erbjudanden väldigt bra och passar de flesta oavsett ålder. Flera olika abonnemangsformer erbjuds där skillnaden mellan dem är hur mycket surf som ingår varje månad. Oavsett vilket abonnemang du väljer kommer gratis samtal och meddelanden att alltid ingå.

Du kan välja mellan följande surfpaket:

  • Bas – 5 GB surf
  • Medium – 15 GB surf
  • Stor – 25 GB surf
  • Större – 40 GB surf
  • Störst – 100 GB surf

Ovanstående breda utbud är för närvarande bland de mest prisvärda på marknaden. Du kommer med största sannolikhet hitta ett lämpligt alternativ som passar dina behov.

Vilka äger Karma?

Karma Mobil AB är en ny mobiloperatör som ägs till 100 procent av Kristoffer Engardt.