Tele2

Tele2 AB är en av Europas största teleoperatörer med sitt huvudkontor i Kista, Stockholm. Denna teleoperatör är framför allt verksam i Sverige, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland. I alla dessa länder har Tele2 cirka 30 miljoner kunder, varav 21 miljoner finns i Ryssland och 4 miljoner i Sverige. Vidare har Tele2 även en stor andel av nederländska T-Mobile med en andel på 25 procent.

Är Tele2 bra?

Med tanke på den enorma mängden kunder måste Tele2 ha något som är bra. Faktum är att framgången knappast är en slump, utan resultatet av den starka visionen om de obegränsade möjligheterna med uppkoppling. Deras snabba bredband möjliggör fast och mobilt bredband, telefoni, streaming och TV för miljontals kunder.

De främsta fördelarna som Tele2 har är:

  • Obegränsad anslutning och underhållning. Tele2 satsar på att öka kundnöjdheten och inser att videounderhållning kommer att spela viktig roll framöver. Dessutom inser teleoperatören att bra innehåll blir allt mer utspridd över olika enheter och tjänster.
  • Ständiga förbättringar av kundupplevelsen. Genom att regelbundet förbättra och uppgradera telekomtjänster och -produkter förblir Tele2 en lockande teleoperatör för alla kunder. Lanseringen av 5G kommer att ge alla kunder ännu mer pålitliga och snabbare hastigheter än tidigare. Denna förbättring gör i sin tur att kunder kan använda många enheter med ännu mer effektivitet och med högre säkerhet.

Vilka produkter erbjuder Tele2?

Tele2 har ett brett utbud av telekomtjänster och -produkter som få konkurrenter kan mäta sig med. Än så länge är detta den enda teleoperatören i Sverige som erbjuder både traditionella TV-tjänster och streamingtjänster. Dessutom har Tele2 Sveriges största kanalutbud med reklamfria kanaler i knivskarp HD-kvalitet.

Tjänster som erbjuds inkluderar följande:

  • Mobiltelefoni och fast telefoni
  • Fast bredband
  • Molntjänster
  • IT-tjänster
  • Nätverkstjänster
  • Säkerhet

Vidare är deras tjänster flexibla och kan anpassas för att passa varje kunds specifika behov. Oavsett om du driver ett företag eller är en gamer kan du vara säker på att du får allt du behöver när du väljer Tele2.