Vimla

Vimla är en operatör som har valt att fokusera helt och hållet på mobilabonnemang. Vimla använder Telenors enorma nät och har varken en avgift för att anslutning eller för att avsluta. Denna täckning är mycket bra då den når ut till nästan hela befolkningen.

Är Vimla bra?

Vimla är onekligen en bra operatör med tanke på deras goda täckning som praktiskt taget når hela befolkningen. Ett bevis på att Vimla är bra är den höga kundnöjdheten på över 90 procent.

En stor fördel är att Vimla erbjuder enkla och flexibla abonnemang utan något krångel. Du behöver inte oroa dig för någon uppsägningstid eller bindningstid eftersom operatören inte har detta. Du kan när som helst växla mellan olika surfnivåer och till och med byta operatör om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Ännu en fördelaktig funktion är att du har möjlighet att pausa ditt abonnemang hur länge du vill genom Mitt Vimla – helt kostnadsfritt.

Vimlas abonnemang erbjuder möjligheten att spara oanvänd surf under helt år, närmare bestämt upp till 100 GB data. Även om många andra operatörer låter dig spara oanvänd surf brukar det i regel bara vara i en månad.

Vilka produkter erbjuder Vimla?

Eftersom Vimla inte är en jättestor operatör erbjuder de endast mobilabonnemang. Du kan inte köpa en mobiltelefon eller andra typer av produkter från operatören. Vimla erbjuder däremot billiga abonnemang med särskilt bra priser för vissa grupper som barn, seniorer på över 55 år samt studerande. Alla får dock 75 procent rabatt de två första månaderna samt 30 GB extra surf som gäller i fyra månader.

Vimla erbjuder bland annat följande abonnemang:

  • 3 GB för 100 kronor per månad
  • 18 GB för 220 kronor per månad
  • 100 GB för 350 kronor per månad

Vilka äger Vimla?

Operatören Vimla är en del av och ägs av det norska telekombolaget Telenor, som har stark närvaro i Sverige.